Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Régi könyv újrahasznosítása

 
Találtunk néhány régi, már elavult információkat tartalmazó könyvet és elgondolkodtunk, hogy hogyan hasznosítsuk. Úgy döntöttünk egy hangulatos kis díszt készítünk belőlük. Lássuk hogyan:
Tovább

Fáklya LED-ből?

 
Rábukkantunk erre az égőre és muszáj volt készítenünk belőle valamit!
Tovább

Te is szeretnél egy kinti konyhát a meleg nyári napokra és estékre?

 
Miért költenél rá rengeteget, ha te magad is megcsinálhatod és az olyan lesz, amilyet te szeretnél? Gondoltunk egyet és mi is úgy döntöttünk, hogy megépítjük a mi saját kerti konyhánkat. Alapvető elképzelés volt, hogy a lehető legtakarékosabb és legkézenfekvőbb megoldásokkal próbáljuk elkészíteni úgy, hogy az közben szép is legyen.
Tovább

Rusztikus függőlámpa egyszerűen!

 
Szeretnél egy függő lámpát az ebédlő asztal fölé és szereted a rusztikus dolgokat? Ne fizess tól sokat érte készítsd el magad. Mutatjuk hogyan:
Tovább

Miniatűr világ egy izzóba zárva!

 
Egyre ritkábban használunk hagyományos izzókat, hisz a háztartásokban felváltották őket az energiatakarékos, a LED és egyéb más megoldású égők. Viszont ha igazán őszinték akarunk lenni magunkhoz, azért mindenkinek lapul a sufniban legalább egy régi rossz izzó amit szinte sosem dob ki. Ha kreatívak vagyunk, rengeteg dolgot készíthetünk ezekből a régi körtékből. Mi most mutatunk egy módszert, amit akár ti otthon is megcsinálhattok és pillanatok alatt kész is van.
Tovább