Néhány évvel ezelőtt, saját erőből nekiálltunk egy régi ház vendégházzá való átalakításának. Mindent a lehetőségek szerint a legszebben és legkreatívabban próbáltunk megvalósítani, így jöttek az ötletek és megoldások. A vendégház mára üzemel és sok vendégünk érdeklődve hallgatta történeteinket az átalakításról. Az érdeklődés csak fokozódott, amikor kiderült néhány dologról, hogy mi is volt az valójában. Így lett eldobható raklapból asztal, emeletes ágyból kanapé, egy kupac vasból pedig kerti filagória.
Gondoltunk egyet és úgy döntöttünk, hogy ezt másoknak is meg kell mutatnunk. Illetve szeretnénk átadni azt, hogy a saját kezünkkel és sok kreativitással bármit meg lehet alkotni. Van még jó néhány ötletünk, amit meg szeretnénk valósítani azért, hogy ezt otthon te is meg tudd csinálni! Ígérjük, nem lesz költséges és bonyolult sem, gondolkodjunk együtt a tervezéstől a megvalósításig, és a szomszédodnak, barátaidnak, ismerőseidnek tátva maradhat a szája.
 

Bemutatkozás Storytime

Egy Youtube csatorna keretei között (amit itt megnézhetsz) már több mint 1 éve publikálunk videókat. Az egész egyszerű dolgoktól a legnagyobbakig. A blogon számtalan most készülő és már elkészült dologról fogunk beszélni. Ha lehet még részletesebben kifejtjük, hogy hogyan is csinálhatjátok meg ezeket akár otthon ti magatok is!

Ha pedig kedvet kaptál nosza itt az első bemutatkozó videónk is amiből megtudhatod mire számíthatsz::