Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ha eddig nem tetted el a karácsonyi égőt már nem is kell!

 
Készítettünk egy egyszerű kerti lámpát, aminek az elkészítéséhez még szerszámokra se lesz szükségünk. Viszont a kertben nagyszerűen mutathat. Lássuk hogyan:
Tovább

Lámpa és természet? Naná, hogy összefér!

 
Újra az egyik kedvenc témánkat vettük elő. Lámpát készítünk. Az eddigi tanúlság alapján lámpa szinte bármiből lehet, most azonban mégis egy különleges darabot készítünk. Mivel egy csipetnyi természetet is csempészünk bele. Lássuk hogyan:
Tovább

Lámpa könyvekből!

 
Ti is szerettek olvasni? Gondolkozatok már azon, hogy hogyan lehetne a könyvekből egy hangulatos kis éjjeli világítást készíteni? Mi igen és meg is csináltuk!
Tovább

Fáklya LED-ből?

 
Rábukkantunk erre az égőre és muszáj volt készítenünk belőle valamit!
Tovább

Lámpa skandináv stílusban gyerekjátékból

 
A legtöbben amikor barkácsolásra gondolnak akkor valami bonyolult és hosszas folyamat zajlódik le a szemük előtt, tele buktatóval és zsákutcával. Ami részben akár igaz is lehet. Hisz mivel egy átlag barkácsoló nem száz meg száz szakmának a koronázatlan királya ezért néha zsákutcákba futhat, de logikus végiggondolás után ez azért mégsem olyan jellemző. Az is igaz, hogy nagy és bonyolult projektekbe is belefoghatunk, amik több hetet, hónapot akár éveket is igénybe vehetnek. Azonban ha az elején járunk barkács karrierünknek és nem akarunk teljesen...
Tovább
«
12