Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hogyan szereljünk be egy konnektort?

 
Ebben a videóban megmutatjuk, hogy hogyan szerelhettek be egy konnektort! Lássuk:
Tovább

Megmutatjuk a legegyszerűbb lefolyót!

 
Biztosan nektek is volt már olyan, hogy eldugult a lefolyó vagy a szifon. Mutatunk egy pofon egyszerű módszert, amihez semmi komoly tudás nem kell. Pillanatok alatt takarítható és beszerelghető. Ráadásul olcsó is. Lássuk:
Tovább

Szekrény ajtó beállítás gyorsan és egyszerűen!

 
Akinek van szekrénye az előbb utóbb találkozik azzal a problémával, hogy be kell állítani az ajtókat. Lehet hogy amikor összeraktuk vagy rakattuk sem záródott rendesen, de ezt nem kell feltétlenül elfogadni. Tehetünk is ellene és nem kell más mint egy csavarhúzó. Lássuk hogyan:
Tovább

Hogyan cseréljünk csaptelepet? Megmutatjuk!

 
Biztosan nálatok is történt már olyan, hogy ki kellet cserélni egy csapot. A legtöbben ehhez szakembert hívnak, de megunk is meg tudjuk csinálni. Lássuk hogyan:
Tovább

Kerti lámpa fillérekből

 
Akinek van kertje, az már biztosan gondolkozott azon is, hogy hogyan világítsa meg. Nos ha a hagyományos kerti lámpás megvilágításban gondolkozunk, akkor két lehetőségünk van. Az egyik, hogy egy borzasztóan gagyi és színte semmire se való fénnyel rendelkező kis napelemes lámpát vásárolunk és szúrjuk le végig az udvaron amit az elős szél is kiborít vagy választunk valami stabilabbat és nagyobb fényt adót ám akkor mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk. De mi a megoldás?
Tovább
«
12