Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kapszula tartó az irodába!

 
Sokan használnak manapság kapszulás kávégépeket. Sok munkahelyen és irodában is fellelhetőek. Kávézás közben azonban az ember gondolkodik, elmélkedik és így eszébe jutna dolgok. Tehát evidens, hogy érdemes lenne egy kapszulatartót készíteni a kávégép mellé, amire kitűzhetjük a hirtelen jött gondolatainkat. Mi most ezt megvalósítottuk. Lássuk hogyan:
Tovább

Rusztikus éjjeli lámpa készítése

 
Egy igazi barkácsolónak mindig jár a szeme, hogy mit hogyan lehetne átalakítani és hogyan lehetne megmenteni, hát itt is ez történt. Adott volt egy lámpa, aminek tönkre ment a szára, hát gondoljuk át és alkossunk valami újat! De lássuk hogyan is készült:
Tovább

Okos otthon? Már nem csak Sci-fi, lehetséges!

 
Manapság egyre több okos eszközt használunk és ami néhány évvel ezelőtt csak egy rosszul sikerült sci-fi alapötlete volt, ma már valósággá is válhat. Egyre elterjedtebb az "okosotthon" kifejezés. De miről is beszélünk tulajdonképpen, és megvalósítható-e ez az otthon? Egy tapasztalt barkácsoló számára persze a válasz azonnal igen. És ez a gondolat nem is annyira elrugaszkodott mint gondolnánk. A legtöbb esetben az "okosotthon" kifejezés egyfajta automatizálást és távolról vezérelhetőséget jelent. Rengeteg megoldás létezik ezekre a feladatokra,...
Tovább