Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kutya és macskaház rgyszerre? Miért ne?

 
Készítettünk egy közös házikót kutyáknak és macskáknak! Lássuk hogyan:
Tovább

Kutyház upgrade!

 
Fűtést készítünk a kutyaházunkba! Lássuk hogyan:
Tovább

Kutyaház kábeldobból!

 
Többen kértétek, hogy építsünk egy másik kutyaházat is. Úgy döntöttünk a két ünnep közt pont belefér. Így elkészítettünk egy beltérre való kisebb kutyák számára alkalmas házikót kábeldobból. Lássuk hogyan:
Tovább

Tovább szigeteljük a kutyaházunkat! Elkészült az ajtó is!

 
Nem is olyan régen készítettünk egy kutyaházat újrahasznosított anyagokból. Azonban jönnek az egyre hidegebb idők és úgy gondoltuk, hogy téliesítenünk kell, hiába szigetelt az ajtón át akkor is szellőzik és nem ártana azt valamivel megszüntetni. Úgy, hogy az a kutyának is jó legyen.
Tovább

Luxus villa kedvencünknek

Egy dologban egyet érthetünk, a kedvenc kutyusainknak kijár a legjobb hely ahol aludhatnak és pihenhetnek. Persze rengeteg megoldás ismert erre. Lehet előre elkészített házakat kapni, egy eredetileg más funkcióra szánt tárgyat átalakítani és akár mi magunk is megcsinálhatjuk. A legjobban talán akkor járunk, ha mi magunk készítjük el hisz így bármilyet készíthetünk és nem utolsó sorban olcsóbb is lesz feltételezhetően mint egy készet vásárolni. Persze ez alól kivétel a márvánnyal kirakott kutyaház, de erről most ne essék szó. Ami viszont lényeges,...
Tovább