Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miniatűr világ egy izzóba zárva!

 
Egyre ritkábban használunk hagyományos izzókat, hisz a háztartásokban felváltották őket az energiatakarékos, a LED és egyéb más megoldású égők. Viszont ha igazán őszinték akarunk lenni magunkhoz, azért mindenkinek lapul a sufniban legalább egy régi rossz izzó amit szinte sosem dob ki. Ha kreatívak vagyunk, rengeteg dolgot készíthetünk ezekből a régi körtékből. Mi most mutatunk egy módszert, amit akár ti otthon is megcsinálhattok és pillanatok alatt kész is van.
Tovább

3D-s faldekoráció egyszerűen!

 
Manapság egyre divatosabbak a 3D-s betűk a szobák falain. Lehet az a gyermekünk neve vagy akár a kedvenc focicsapatunk logója. Valld be, te is mindig szerettél volna egy ilyet. Azonban a legtöbben ott elakadunk, hogy szeretnénk, de nem tudjuk hogyan kezdjünk hozzá. Most megmutatjuk!
Tovább

Rusztikus éjjeli lámpa készítése

 
Egy igazi barkácsolónak mindig jár a szeme, hogy mit hogyan lehetne átalakítani és hogyan lehetne megmenteni, hát itt is ez történt. Adott volt egy lámpa, aminek tönkre ment a szára, hát gondoljuk át és alkossunk valami újat! De lássuk hogyan is készült:
Tovább

Csapjavítás 2.0! Mit kezdjünk a karos csappal?

Nos nemrég egy videóban megmutattuk, hogy hogyan tudjátok megjavítani a csöpögő csapot. Azonban nem esett szó a karos csapokról. Ezért arra gondoltunk, hogy nézzük meg ott hol lehet a hiba! Lássuk: Jó barkácsolást!
Tovább

GPS-t használsz? Mi lesz a régi térképekkel? Itt a megoldás

Egy jó ideje már nem használunk valódi térképeket. A GPS-ek ára egyre alacsonyabb mi több már minden telefonban megtalálható. Így jogos a kérdés, mit tegyünk a rági papír térképeinkel?! Két lehetőségünk van, vagy gondosan a szekrénybe tesszük és titkon bízunk egy olyan világba ahol még szükségünk lehet rá vagy felhasználjuk őket valami másra. Nos mi kivettük a szekrényből és elgondolkodtunk azon, hogy hogyan is használhatnánk fel. Arra gondoltunk, hogy egy kis tapétaragasztó és néhány hungarocel kocka segítségével faliképet készítünk...
Tovább