A tavasz közeledtével az ember még inkább szeretné közel érezni magához a természetet és ezzel együtt azt a kellemes időt amiben régóta nem volt része. Nos ha mindenre nem is, de a természet közelebb csempészésére van egy ötletünk. Nem is kell hozzá sok minden, csak néhány üdítős üveg, ami valóban üveg és néhány léc.

Ha a léceket egy gérvágó segítségével méretre szabtuk, akkor már csak össze kell állítanunk. A jó az egészben, hogy mi dönthetünk a szélességéről és a hosszáról. Nincsenek megkötött szabályok. Egyetlen dolog aminek meg kell felelnünk; az üvegek nagysága, hisz azokat majd később bele kell helyeznünk. 

Tehát amikor megfelelő méretűre vágtuk a deszkákat, elkezdődhet az összeállítás. Ez a legegyszerűbben csavarral valósítható meg. A csavarozás előtt persze nem árt előfúrni egy kicsit. Amikor kész vagyunk az összeállítással tetszés szerint lyukakat fúrunk a felső deszkába. Ez is a saját elképzelésünktől függ. A lyukak lehetnek középen vagy akár szétszórva is. Ezek után pedig csak egy dolgunk maradt: némi ápolás a fának egy lazúr formájában. Amikor ez megtörtént, beletesszük az üvegeket és keresünk néhány belevaló virágot.

A könnyebb elkészítés érdekében egy videót is mellékelünk, amiben a pontos elkészítési folyamatot is végignézhetitek (mivel mi a videóban egy már meglévő lyukas deszkából dolgoztunk, így annak elkészítését nem tudtuk megmutatni, de a leírtak alapján könnyen elkészíthetitek):