Számtalan dolgot barkácsolhatunk otthon, vannak közöttük hasznosak és kevésbé hasznosak. Ma egy olyan dologról írunk, ami igen is hasznos lehet. Biztosan mindenkivel előfordul, hogy hazafelé menet kiveszi a postaládából a csekkeket és a leveleket majd a kulcsával együtt ledobja valahova és később fékevesztett kutatásba kezd, mentőexpedíciót indítva a kulcsok és csekkek után.
Nos ma ezt a problémát egyszerre küszöbölhetjük ki.

Ami kell hozzá:
-néhány léc
-2-3 fogas
-néhány csavar
-2db kép akasztó

Egy falra szerelhető kulcstartót fogunk készíteni, amiben helyet kap egy újságok és levelek tárolására alkalmas rekesz és így az előszobánk meghatározó darabjává válhat. 

Az egész építményünk 6 db lécből fog állni. A két oldalsó, ami a magasságát adja. egy merevítő, ami a felső végeit hivatott megtartani és annál fogva tudjuk felakasztani. Illetve három léc, amiből egy dobozt készítünk az alsó részére.

A csavaroknak csakúgy mint mindig ilyen esetben előfúrunk így tudjuk biztosítani, hogy azok ne repesszék szét a fánkat. Fontos a levágás után, ha ilyen régi fa hatást akarunk elérni, hogy egy csiszoló géppel vagy csiszoló papírral kicsit átdolgozzuk így elérve ezt a régies felületet. Ha a szerkezet összeállt jöhetnek a fogasok és az akasztó. Ezzel pedig készen is vagyunk. Élvezhetjük az új kulcstartónkat!
Minden készítéssel kapcsolatos részletet megtaláltok a videóban. Jó munkát!