Ha neked is kupi van a garázsodban akkor tudod, hogy aranyat érne egy rendszerezés. Megkeresett egy barátunk, hogy segítsünk neki. A rendszerezésen már túl volt, banános dobozokba pakolta a dolgati azonban a jobb tárolás érdekében szeretett volna egy polcot készíteni nekik. Ebben segítettünk. Lássuk hogyan:

 

Kitaláltuk, hogy a már fém vázban gondolkodunk, akkor legyen a lehető leg egyszerűbb és hegesztési tudás nélkül is megvalósítható legyen. Bevásároltunk tehát. Zártszelvény, osb, derékszögű fülek és néhány önmetsző csavar.

Az első feladat a zártszelvények lefestése volt, hogy ellenállóak legyenek. Amikro ez megvolt méretre vágtuk őket és a helyszínre helyeztük.

Amikor midnent pontosan kimértünk a fülek segítségével összecsavaroztuk  a váz felső részét. Kimértük a lábak helyét és beton dűbelekkel a fölhöz rögzítettük. Itt még nagyon ingatag az egész szerkezet de ettől nem kell megilyedni a végén az osb lap kellően megmerevíti.

Amikor a szerkezet összeállt levágtuk a megfelelő méretű osb darabokat és a tetejére és oldalára csavaroztuk.

Ha ezzel megvagyunk akkor már csak a dobozokat kell a helyére pakolnunk és kész is a rendszerezett garázsunk. Úgy, hogy egy centit sem kellet hegesztenünk.

Jó barkácsolást!