Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csapjavítás 2.0! Mit kezdjünk a karos csappal?

Nos nemrég egy videóban megmutattuk, hogy hogyan tudjátok megjavítani a csöpögő csapot. Azonban nem esett szó a karos csapokról. Ezért arra gondoltunk, hogy nézzük meg ott hol lehet a hiba! Lássuk: Jó barkácsolást!
Tovább

Szeretnél egy elektromos garázskaput de egy kicsit drágának tartod?

Nos mi is így gondoltuk ezért úgy döntöttünk magunk készítjük el. Felkutattuk a szükséges alkatrészeket és elkezdtük összerakni a dolgot. Lássuk hogyan: Jó barkácsolást!
Tovább

GPS-t használsz? Mi lesz a régi térképekkel? Itt a megoldás

Egy jó ideje már nem használunk valódi térképeket. A GPS-ek ára egyre alacsonyabb mi több már minden telefonban megtalálható. Így jogos a kérdés, mit tegyünk a rági papír térképeinkel?! Két lehetőségünk van, vagy gondosan a szekrénybe tesszük és titkon bízunk egy olyan világba ahol még szükségünk lehet rá vagy felhasználjuk őket valami másra. Nos mi kivettük a szekrényből és elgondolkodtunk azon, hogy hogyan is használhatnánk fel. Arra gondoltunk, hogy egy kis tapétaragasztó és néhány hungarocel kocka segítségével faliképet készítünk...
Tovább

Csöpög a csap és nem találsz szakembert a javításhoz? Itt van néhány tipp, hogy hogyan javítsd meg.

Újabb hasznos tippet szeretnénk mutatni nektek. Mindenkivel előfordult már, hogy a házban lévő csapok valamelyike elkezdett csöpögni  és gyors javításra lett volna szükség. De olyan szakembert nem talál aki azonnal meg tudná oldani a problémát. Most mutatunk néhány nagyon valószínű hibalehetőséget amit ti is könnyen javítani tudtok és ha legközelebb ilyen történik gyorsan belekezdhettek a javításba. Így nem csak időt de pénzt is spórolhattok. Lássuk mik is ezek a gyakori hibák: Jó barkácsolást!
Tovább

Kutyaitató gyorsan, egyszerűen, költséghatékonyan!

Legutóbb egy új kutyaházat készítettünk kedvencünknek most pedig egy hozzá illő itatót. Az anyagfelhasználás hasonló és ahogy mindig megpróbáljuk gyorsan egyszerűen és költséghatékonyan megvalósítani. A kiindulási alap egy salátás tál lesz, mivel ehhez olcsón és könnyen hozzájuthatunk ráadásul nagyobb is mint a normál itatók nagytöbbsége. Egy hátránya van csak, hogy viszonylag instabil ezért egy hozzá való tartóval egészítjük ki. De lássuk hogyan: Jó barkácsolást!
Tovább