Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

3D-s faldekoráció egyszerűen!

 
Manapság egyre divatosabbak a 3D-s betűk a szobák falain. Lehet az a gyermekünk neve vagy akár a kedvenc focicsapatunk logója. Valld be, te is mindig szerettél volna egy ilyet. Azonban a legtöbben ott elakadunk, hogy szeretnénk, de nem tudjuk hogyan kezdjünk hozzá. Most megmutatjuk!
Tovább

Madáretető egyszerűen, kezdőknek

 
Hamarosan itt a tél és eljön a madáretetők ideje. Ezért úgy gondoltuk mi is készítünk egyet. Az egészet úgy készítettük el, hogy egy kezdő barkácsoló is könnyedén megvalósíthassa. Lássuk hogyan készült:
Tovább

Szeretnél egy filagórát az udvarodra, de még te sem tudod hova?

 
Van rá egy megoldásunk. Építsd kerekekre és ha úgy alakul arrébb is húzhatod. Mi pontosan ezt tettük.
Tovább

Rusztikus éjjeli lámpa készítése

 
Egy igazi barkácsolónak mindig jár a szeme, hogy mit hogyan lehetne átalakítani és hogyan lehetne megmenteni, hát itt is ez történt. Adott volt egy lámpa, aminek tönkre ment a szára, hát gondoljuk át és alkossunk valami újat! De lássuk hogyan is készült:
Tovább

Kerti lámpa fillérekből

 
Akinek van kertje, az már biztosan gondolkozott azon is, hogy hogyan világítsa meg. Nos ha a hagyományos kerti lámpás megvilágításban gondolkozunk, akkor két lehetőségünk van. Az egyik, hogy egy borzasztóan gagyi és színte semmire se való fénnyel rendelkező kis napelemes lámpát vásárolunk és szúrjuk le végig az udvaron amit az elős szél is kiborít vagy választunk valami stabilabbat és nagyobb fényt adót ám akkor mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk. De mi a megoldás?
Tovább