Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kutyaház kábeldobból!

 
Többen kértétek, hogy építsünk egy másik kutyaházat is. Úgy döntöttünk a két ünnep közt pont belefér. Így elkészítettünk egy beltérre való kisebb kutyák számára alkalmas házikót kábeldobból. Lássuk hogyan:
Tovább

Fáklya LED-ből?

 
Rábukkantunk erre az égőre és muszáj volt készítenünk belőle valamit!
Tovább

Te is szeretnél egy kinti konyhát a meleg nyári napokra és estékre?

 
Miért költenél rá rengeteget, ha te magad is megcsinálhatod és az olyan lesz, amilyet te szeretnél? Gondoltunk egyet és mi is úgy döntöttünk, hogy megépítjük a mi saját kerti konyhánkat. Alapvető elképzelés volt, hogy a lehető legtakarékosabb és legkézenfekvőbb megoldásokkal próbáljuk elkészíteni úgy, hogy az közben szép is legyen.
Tovább

Rusztikus függőlámpa egyszerűen!

 
Szeretnél egy függő lámpát az ebédlő asztal fölé és szereted a rusztikus dolgokat? Ne fizess tól sokat érte készítsd el magad. Mutatjuk hogyan:
Tovább

Miniatűr világ egy izzóba zárva!

 
Egyre ritkábban használunk hagyományos izzókat, hisz a háztartásokban felváltották őket az energiatakarékos, a LED és egyéb más megoldású égők. Viszont ha igazán őszinték akarunk lenni magunkhoz, azért mindenkinek lapul a sufniban legalább egy régi rossz izzó amit szinte sosem dob ki. Ha kreatívak vagyunk, rengeteg dolgot készíthetünk ezekből a régi körtékből. Mi most mutatunk egy módszert, amit akár ti otthon is megcsinálhattok és pillanatok alatt kész is van.
Tovább