Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rusztikus éjjeli lámpa készítése

 
Egy igazi barkácsolónak mindig jár a szeme, hogy mit hogyan lehetne átalakítani és hogyan lehetne megmenteni, hát itt is ez történt. Adott volt egy lámpa, aminek tönkre ment a szára, hát gondoljuk át és alkossunk valami újat! De lássuk hogyan is készült:
Tovább

Kerti lámpa fillérekből

 
Akinek van kertje, az már biztosan gondolkozott azon is, hogy hogyan világítsa meg. Nos ha a hagyományos kerti lámpás megvilágításban gondolkozunk, akkor két lehetőségünk van. Az egyik, hogy egy borzasztóan gagyi és színte semmire se való fénnyel rendelkező kis napelemes lámpát vásárolunk és szúrjuk le végig az udvaron amit az elős szél is kiborít vagy választunk valami stabilabbat és nagyobb fényt adót ám akkor mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk. De mi a megoldás?
Tovább

Szeretnél egy elektromos garázskaput de egy kicsit drágának tartod?

Nos mi is így gondoltuk ezért úgy döntöttünk magunk készítjük el. Felkutattuk a szükséges alkatrészeket és elkezdtük összerakni a dolgot. Lássuk hogyan: Jó barkácsolást!
Tovább

Csöpög a csap és nem találsz szakembert a javításhoz? Itt van néhány tipp, hogy hogyan javítsd meg.

Újabb hasznos tippet szeretnénk mutatni nektek. Mindenkivel előfordult már, hogy a házban lévő csapok valamelyike elkezdett csöpögni  és gyors javításra lett volna szükség. De olyan szakembert nem talál aki azonnal meg tudná oldani a problémát. Most mutatunk néhány nagyon valószínű hibalehetőséget amit ti is könnyen javítani tudtok és ha legközelebb ilyen történik gyorsan belekezdhettek a javításba. Így nem csak időt de pénzt is spórolhattok. Lássuk mik is ezek a gyakori hibák: Jó barkácsolást!
Tovább

LPG tartály újragondolva...

 
A mai napon egy olyan dologból dogunk dolgozni, amit kissé méltatlanul néhány év használat után a MÉH telepen köt ki. Biztosan mindenki látott már LPG üzeműre átalakított autót. Akinek volt is ilyen, az nagyjából tisztában van azzal, hogy ez mivel jár és pontosan mi is ez. A lényeg, ami számunkra hasznos lesz és érdemes tudni, hogy ezekből az autóba szerelhető LPG tartályokból több típus is kapható és beszerelhető. Az egyik ilyen a pótkerék tartály. Illetve a másik fontos dolog, hogy ezeket a tartályokat néhány évente le kell cserélni, mert...
Tovább