Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Te is szeretnél egy kinti konyhát a meleg nyári napokra és estékre?

 
Miért költenél rá rengeteget, ha te magad is megcsinálhatod és az olyan lesz, amilyet te szeretnél? Gondoltunk egyet és mi is úgy döntöttünk, hogy megépítjük a mi saját kerti konyhánkat. Alapvető elképzelés volt, hogy a lehető legtakarékosabb és legkézenfekvőbb megoldásokkal próbáljuk elkészíteni úgy, hogy az közben szép is legyen.
Tovább

Rusztikus függőlámpa egyszerűen!

 
Szeretnél egy függő lámpát az ebédlő asztal fölé és szereted a rusztikus dolgokat? Ne fizess tól sokat érte készítsd el magad. Mutatjuk hogyan:
Tovább

Szeretnél egy filagórát az udvarodra, de még te sem tudod hova?

 
Van rá egy megoldásunk. Építsd kerekekre és ha úgy alakul arrébb is húzhatod. Mi pontosan ezt tettük.
Tovább

Kerti lámpa fillérekből

 
Akinek van kertje, az már biztosan gondolkozott azon is, hogy hogyan világítsa meg. Nos ha a hagyományos kerti lámpás megvilágításban gondolkozunk, akkor két lehetőségünk van. Az egyik, hogy egy borzasztóan gagyi és színte semmire se való fénnyel rendelkező kis napelemes lámpát vásárolunk és szúrjuk le végig az udvaron amit az elős szél is kiborít vagy választunk valami stabilabbat és nagyobb fényt adót ám akkor mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk. De mi a megoldás?
Tovább

Itt a nyár! Irány a kert!

 
Beindult a nyári grillszezon és a kertipartik ideje. Már azok is akik eddig féltek a hidegebb estéktől szívesen ülnek kint a szabadban. De mi egy jó grill party vagy baráti beszélgetés elengedhetetlen kelléke, a hideg fröccsön kívül. Egy egyszerű de nagyszeű kerti kanapé. Így hát úgy döntöttünk építünk egyet! Az alap ötlet nagyon egyszerű, egy L alakú kanapét terveztünk, amit később párnákkal teszünk kényelmesebbé, tehát nyugodtan dolgozhatunk egyszerű, szögeletes vonalvezetéssel. Ami kell hozzá az néhány zártszelvény és egy hegesztő. De...
Tovább
«
123