Green Cottage DIY

Csöpög a csap és nem találsz szakembert a javításhoz? Itt van néhány tipp, hogy hogyan javítsd meg.Újabb hasznos tippet szeretnénk mutatni nektek. Mindenkivel előfordult már, hogy a házban lévő csapok valamelyike elkezdett csöpögni  és gyors javításra lett volna szükség. De olyan szakembert nem talál aki azonnal meg tudná oldani a problémát. Most mutatunk néhány nagyon valószínű hibalehetőséget amit ti is könnyen javítani tudtok és ha legközelebb ilyen történik gyorsan belekezdhettek a javításba. Így nem csak időt de pénzt is spórolhattok. Lássuk mik is ezek a gyakori hibák:

Jó barkácsolást!

Tovább
0

Miért hívnál szerelőt, ha te is meg tudod csinálni?Sokszor kerülünk szembe azzal a problémával otthonunkban, hogy valamelyik zár a házban nem működik tökéletesen, akad vagy nem lehet visszazárni. Ilyenkor a legtöbben elmennek a boltba vesznek egy új zárbetétet és hívnak egy szerelőt. A másik lehetőség, hogy egyből egy szerelőt hív és ő már hozza is az új zárat és ki is cseréli. Azonban miért hívnánk szerelőt, ha magunk is ki tudjuk cserélni?

barkács házkörüli munka diy egyszerű zárcsere

Bármilyen furcsa ha jó ajtózárat szeretnénk többnyire nem az újak felé kell keresgélnünk. Azok mind szépek és fényesek de sajnos hitvány anyagból vannak ami azt eredményezi, hogy nem is olyan soká vehetünk egy újat. Persze ebből is mint minden másból kaphatunk minőségit de a nagy kérdés, hogy megéri e. 

Ami kell hozzá:

  1. -csavarhúzó
  2. -imbuszkulcs
  3. -egy új/régi zár

Döntsünk akárhogyan a csere folyamata nem változik. Két csavart kicsavarunk, kivesszük a zárbetétet, betesszük az újat és a két csavart vissza csavarjuk.

Azt hogy ezt pontosan hogy tudjátok kivitelezni a videóból megtudhatjátok:

Jó barkácsolást!

Tovább
0

Green Cottage DIY

blogavatar

Barkácsolunk, felújítunk, átépítünk! És mindezt úgy, hogy ti is meg tudjátok csinálni.