Fűszernövény tartó egyszerűen

 
Készítettünk egy fali fűszernövény tartót konzerves dobozokból. Lássuk hogyan:
Tovább

Virágok négy keréken!

 
A legtöbb embernek van a lakásában vagy az udvarán egy egy óriási növény amit a téli beköltöztetésnél vagy egy átalakításnál utolsóként próbál elmozdítani a helyéről mivel borzasztóan nehét és többnyire magas is ezért instabil. Szóval szinte biztos, hogy eldől vagy elejtjük. Úgy gondoltuk küszöböljük ki ezt a problémát ezért építettünk egy fotel kerekeken guruló kis tartót amivel ezeket a nagy növényeket is könnyen mozgathatjuk.
Tovább

Te is szeretnél egy kinti konyhát a meleg nyári napokra és estékre?

 
Miért költenél rá rengeteget, ha te magad is megcsinálhatod és az olyan lesz, amilyet te szeretnél? Gondoltunk egyet és mi is úgy döntöttünk, hogy megépítjük a mi saját kerti konyhánkat. Alapvető elképzelés volt, hogy a lehető legtakarékosabb és legkézenfekvőbb megoldásokkal próbáljuk elkészíteni úgy, hogy az közben szép is legyen.
Tovább

Szeretnél egy filagórát az udvarodra, de még te sem tudod hova?

 
Van rá egy megoldásunk. Építsd kerekekre és ha úgy alakul arrébb is húzhatod. Mi pontosan ezt tettük.
Tovább

Itt a nyár! Irány a kert!

 
Beindult a nyári grillszezon és a kertipartik ideje. Már azok is akik eddig féltek a hidegebb estéktől szívesen ülnek kint a szabadban. De mi egy jó grill party vagy baráti beszélgetés elengedhetetlen kelléke, a hideg fröccsön kívül. Egy egyszerű de nagyszeű kerti kanapé. Így hát úgy döntöttünk építünk egyet! Az alap ötlet nagyon egyszerű, egy L alakú kanapét terveztünk, amit később párnákkal teszünk kényelmesebbé, tehát nyugodtan dolgozhatunk egyszerű, szögeletes vonalvezetéssel. Ami kell hozzá az néhány zártszelvény és egy hegesztő. De...
Tovább
«
12