Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miniatűr világ egy izzóba zárva!

 
Egyre ritkábban használunk hagyományos izzókat, hisz a háztartásokban felváltották őket az energiatakarékos, a LED és egyéb más megoldású égők. Viszont ha igazán őszinték akarunk lenni magunkhoz, azért mindenkinek lapul a sufniban legalább egy régi rossz izzó amit szinte sosem dob ki. Ha kreatívak vagyunk, rengeteg dolgot készíthetünk ezekből a régi körtékből. Mi most mutatunk egy módszert, amit akár ti otthon is megcsinálhattok és pillanatok alatt kész is van.
Tovább

3D-s faldekoráció egyszerűen!

 
Manapság egyre divatosabbak a 3D-s betűk a szobák falain. Lehet az a gyermekünk neve vagy akár a kedvenc focicsapatunk logója. Valld be, te is mindig szerettél volna egy ilyet. Azonban a legtöbben ott elakadunk, hogy szeretnénk, de nem tudjuk hogyan kezdjünk hozzá. Most megmutatjuk!
Tovább

Rusztikus éjjeli lámpa készítése

 
Egy igazi barkácsolónak mindig jár a szeme, hogy mit hogyan lehetne átalakítani és hogyan lehetne megmenteni, hát itt is ez történt. Adott volt egy lámpa, aminek tönkre ment a szára, hát gondoljuk át és alkossunk valami újat! De lássuk hogyan is készült:
Tovább

GPS-t használsz? Mi lesz a régi térképekkel? Itt a megoldás

Egy jó ideje már nem használunk valódi térképeket. A GPS-ek ára egyre alacsonyabb mi több már minden telefonban megtalálható. Így jogos a kérdés, mit tegyünk a rági papír térképeinkel?! Két lehetőségünk van, vagy gondosan a szekrénybe tesszük és titkon bízunk egy olyan világba ahol még szükségünk lehet rá vagy felhasználjuk őket valami másra. Nos mi kivettük a szekrényből és elgondolkodtunk azon, hogy hogyan is használhatnánk fel. Arra gondoltunk, hogy egy kis tapétaragasztó és néhány hungarocel kocka segítségével faliképet készítünk...
Tovább

Egyszerű dekor bárhova

Akik szeretik otthonukat saját kezűleg dekorálni azok tudják, hogy egy ötlet mindig jól jön. Mi most erre törekedtünk. Egy egyszerű dekorációs ötletet valósítottunk meg, aminek rengeteg felhasználási területe lehet. Mi két kaspót díszítettünk de ez mindenféle anyagon és formában megállja a helyét. Nem kell hozzá sok minden csak egy technokol, némi gondosan átszitált apró kavics vagy összetört kagylóhéj és egy kics kreativitás. Ebből már nagyjából ki is találhatjátok, hogy mit fogunk csinálni. Nagyon egyszerűen a kívánt felületet a kívánt...
Tovább